برای خرید با ما تماس بگیرید

دریچه سقفی خورشیدی ( گردابی )

دریچه سقفی خورشیدی یکی از اجزای تهویه هوای ساختمان است که به منظور انتقال هوای تازه و تهویه طبیعی در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. مشخصات فنی دریچه سقفی خورشیدی ممکن است بسته به نوع و تولیدکننده آن متفاوت باشد، اما برخی از مشخصات عمومی آن عبارتند از:

1- ابعاد: ابعاد دریچه ی سقفی خورشیدی می‌تواند متنوع باشد و بسته به نیاز مشتری تعیین می‌شود. معمولاً دریچه ی سقفی خورشیدی از ابعاد استانداردی مانند 60×60 سانتی‌متر، 90×90 سانتی‌متر و 120×120 سانتی‌متر تولید می‌شود.

2- جنس و ساختار: دریچه سقفی خورشیدی معمولاً از جنس‌های مقاوم در برابر آب و هوا مانند: آلومینیم یا پلی‌کربنات ساخته می‌شود. همچنین ساختار این دریچه ها شامل قاب و قسمت‌های متحرک برای باز و بسته کردن دریچه است.

3- قابلیت باز و بسته شدن: دریچه ی سقفی خورشیدی باید قابلیت باز و بسته شدن را داشته باشد تا بتواند جریان هوای تازه را به داخل ساختمان وارد کرده و یا برای مهار ورود جریان هوا قفل شود. این عملکرد معمولاً با استفاده از سیستم مکانیکی یا الکتروموتوری برای چرخش دریچه انجام می‌شود.

4- قابلیت تنظیم جریان هوا: دریچه ی سقفی خورشیدی باید قابلیت تنظیم جریان هوا را داشته باشد تا بتوانیم میزان جریان هوا را بر اساس نیاز ساختمان تنظیم کنیم.

مزایای استفاده از دریچه سقفی خورشیدی

1. تهویه طبیعی: دریچه سقفی خورشیدی به تهویه طبیعی در ساختمان کمک می‌کند. با باز شدن دریچه، جریان هوای تازه و طبیعی از طریق سقف وارد ساختمان می‌شود که باعث افزایش کیفیت هوای داخل ساختمان شده.

2. کاهش هزینه‌های انرژی: استفاده از دریچه ی سقفی خورشیدی می‌تواند به کاهش هزینه‌های انرژی مربوط به سیستم‌های مصنوعی تهویه هوا کمک کند. با استفاده از تهویه طبیعی، نیاز به استفاده از سیستم‌های مکانیکی تهویه هوا کاهش می‌یابد.

3. بهبود کیفیت هوا: باز شدن دریچه ی سقفی خورشیدی به ورود هوای تازه و خروج هوای کثیف و آلوده کمک می‌کند. این عمل باعث بهبود کیفیت هوای داخلی می‌شود و میزان CO2 و رطوبت را کاهش می‌دهد.

4. طراحی و زیبایی: دریچه ی سقفی خورشیدی، به علاوه از مزایای عملکردی، می‌تواند به طراحی و زیبایی ساختمان نیز کمک کند.

نصب دریچه سقفی خورشیدی

مراحل نصب دریچه سقفی خورشیدی شامل:

1. بررسی اندازه: در ابتدا باید ابعاد دریچه سقفی خورشیدی را با ابعاد سوراخ مورد نیاز برای نصب مقایسه کرد تا مطمئن شویم که دریچه بر روی سقف مناسب است.

2. نصب اطراف: باید قطعاتی که اطراف دریچه را تشکیل می‌دهند را نصب کرد. این قطعات به منظور دسترسی بهتر به دریچه در کنار آن نصب می شوند.

3. ایجاد سوراخ: سوراخ مورد نیاز برای نصب دریچه را با استفاده از ابزار مناسب استفاده کنید سپس از یک فرچه برای تمیز کردن اطراف سوراخ استفاده کنید.

4. نصب دریچه: پس از ایجاد سوراخ، دریچه ی سقفی خورشیدی را بر روی سوراخ قرار داده و سپس آن را در موقعیت نهایی خود قرار دهید. درصورتی که دریچه دارای قاب می‌باشد، قاب را به کمک پیچ و رولپلاک بر روی سوراخ قرار داده و سپس دریچه را درون آن قرار دهید.

5. ضدآب کردن: در نهایت، با استفاده از جایگاه برای درزگیری، دریچه را درون سوراخ قرار داده و برای جلوگیری از نشتی آب باید درزگیری کامل را پوشش دهید. در نهایت باید مطمئن شویم که دریچه به درستی نصب شده و هیچ نشتی آبی وجود ندارد.

برای تهیه ی انواع ملزومات تهویه هوای صنعتی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت بهتر است از محصولات تولید شده در شرکت آرناونت تهیه نمایید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

تماس و مشاوره

۰۲۶۳۲۳۲۰۴۵۴

نتیجه‌ای پیدا نشد.

کسانی که این صفحه را دیدند معمولا از صفحه های زیر هم دیدن کردند

دیدگاه ها

keyboard_arrow_up